NAORUŽANI NAPADAČI UPALI U RUSKU FIRMU U MINSKU: Spekuliše se da su u pitanju beloruske specijalne snage (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 14:26

NAORUŽANI NAPADAČI UPALI U RUSKU FIRMU U MINSKU: Spekuliše se da su u pitanju beloruske specijalne snage (VIDEO)

U Minsku već 4. dan ogorčeni građani protestuju protiv navodne izborne krađe i osporavaju pobedu predsednika Aleksandra Lukašenka na predsedničkim izborima.

Ruska kompanija "Yandex" saopštila je danas da su nepoznati naoružani napadači upali u njene prostorije u beloruskoj prestonici Minsku i da kompanija nastoji da dođe do pouzdanih informacija o ovom napadu, izvestio je Rojters.

Na društvenim mrežama spekuliše se da su oružani napadači zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalne beloruske snage koji su osim Yandex-a navodno upali i u kompaniju Uber.

While the Minsk offices of Yandex taxi and Uber are being raided by the Belarusian security forces (!), taxi drivers in Brest joined the protests too.https://t.co/7MCWj6P1wW pic.twitter.com/wS2zyVinyl

— Tadeusz Giczan (@TadeuszGiczan) August 13, 2020

Policija hapsi demonstrante i rasteruje ih suzavcem i gumenim mecima.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Devet zemalja EU za sankcije Bjelorusiji zbog gušenja protest

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2020, 14:00

BRISEL - Sve su brojniji i sve glasniji pozivi zemalja članica EU da se Bjelorusiji uvedu sankcije zbog nasilnog gušenja građanskih protesta protiv navodne izborne krađe i pobjede predsjednika Aleksandra Lukašenka na prošlonedeljnim predsedničkim izborima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.