NAJNOVIJI SATELITSKI SNIMCI Amerikanci u strahu: Počelo raspoređivanje, rat sve izvesniji?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 12:10

NAJNOVIJI SATELITSKI SNIMCI Amerikanci u strahu: Počelo raspoređivanje, rat sve izvesniji?! (FOTO)

Najnoviji satelitski snimci pokazuju da je došlo do novog raspoređivanja oklopne opreme i ruskih vojnika na nekoliko lokacija u blizini granice s Ukrajinom.

Te snimke u nedelju je objavila američka kompanija "Maksar Tehnolodžis", koja već sedmicama prati gomilanje ruskih snaga, prenosi Rojters.

Nova aktivnost primećena je nakon što je Rusija produžila vojne vežbe u Belorusiji, iako je trebalo da one budu završene u nedelju. Time je samo pojačan strah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među zapadnim silama od neposredne ruske invazije na Ukrajinu.

Nova aktivnost predstavlja promenu obrasca prethodno uočenog raspoređivanja borbenih grupa, tenkova, oklopnih transportera, topova i opreme za podršku, navodi se u saopštenju "Maksara".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novo rusko raspoređivanje snaga kod granice Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2022

Satelitski snimci načinjeni 20. februara pokazuju novo rusko gomilanje oružja i višestruko novo raspoređivanje oklopne opreme i snaga na terenu u blizini Ukrajine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.