Selfi ili ne, u pitanju je prilično impresivna slika

Izvor: B92, 06.Mar.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selfi ili ne, u pitanju je prilično impresivna slika

Danski pilot borbenog aviona postao je pravi hit na internetu nakon što je objavio selfi u trenutku kada je ispaljivao raketu vazduh-vazduh.

Tomas Kristensen je jedan od najiskusnijih pilota aviona F-16 Kraljevskog vazduhoplovstva Danske. Tokom svoje karijere leteo je u brojnim misijama od Avganistana, Balkana pa sve do Sirije.

Fotografija prikazuje Kristensena u trenutku kada je ispalio AIM-9L vazduh-vazduh raketu, a nedavno je i postavljena na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuk.

Međutim, slika možda ipak neće uspeti da u potpunosti ispuni definiciju reči selfi koju nudi rečnik. U pitanju je kadar koji je izvučen iz video snimka načinjenog njegovom GoPro kamerom koja je bila montirana u kokpit aviona.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selfi ili ne, u pitanju je prilično impresivna slika

Izvor: B92, 06.Mar.2014

Danski pilot borbenog aviona postao je pravi hit na internetu nakon što je objavio selfi u trenutku kada je ispaljivao raketu vazduh-vazduh...Tomas Kristensen je jedan od najiskusnijih pilota aviona F-16 Kraljevskog vazduhoplovstva Danske. Tokom svoje karijere leteo je u brojnim misijama od Avganistana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.