NAGLO JOJ JE GURNUO RUKE POD HALJINU Njujork tajms objavio nove detalje o Danijeli Štajnfeld i Lečiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2021, 14:34

"NAGLO JOJ JE GURNUO RUKE POD HALJINU" Njujork tajms objavio nove detalje o Danijeli Štajnfeld i Lečiću

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Glumica je Njujork tajmsu ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose.

Njujork tajms je otkrio da poseduje celokupni snimak razgovora Danijele i Lečića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada su objavljeni novi detalji istog.

- Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše Njujork tajms i dodaje:

- Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru.

Njujork tajms navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.