Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 10:57

NA SEDNICI I PREDSEDNIK: Vučić u ponedeljak na dijalogu oko izbornih uslova

Predsednik Skupštine Ivica Dačić zakazaće za ponedeljak sednicu dijaloga o izbornim uslovima, a kojem ne posreduje Evropska unija, a na njoj će biti prisutan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaju mediji.

Dačić je ranije ocenio da dijalog o unapređenju izbornih uslova "mnogo bolje" napreduje sa strankama koje ne žele posredovanje stranaca nego sa onim delom opozicije koji insistira na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učešću predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u tim razgovorima.

U ovim razgovorima pored predstavnika vladajuče koalicije učestvuju predstavnici Dveri, pokreta Dosta je bilo, Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Zavetnika i Zdrave Srbije.

Do sada se razgovaralo o medijima, izbornom procesu i procesu samog izbornog dana, u okviru kojeg je akcenat dat na kontroli brojanja glasova.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: I Vučić u ponedeljak na međustranačkom dijalogu

Izvor: RTS, 28.Jul.2021

Novi sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez prisustva stranaca, na kojem će biti i predsednik Srbije i Sprske napredne stranke Aleksandar Vučić, biće održan u ponedeljak, 2. avgusta, najavio je u izjavi Tanjugu predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.