Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moskovski cirkus na ledu" večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon Beograda, gdje su u ponedjeljak veče oduševili publiku u Sava centru, "Moskovski cirkus na ledu" će u okviru nove evropske turneje večeras s početkom u 19 časova nastupiti u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Riječ je o trupi koja je stekla titulu jednog od vodećih svjetskih cirkusa, sa svojim programom kojim oduševljava publiku širom svijeta izazivajući ovacije za ono što prikazuju.

"Program prilagođen izvođenju na ledu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus, izvodi se uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svojim nastupom uvode i gledaoce", naveli su organizatori.

Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih tačaka na ledu do klovnovskih skečeva, kažu dalje navodi, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa, pa ga s pravom upoređuju sa najpoznatijim svjetskim cirkusom "Cirque Du Soleil". Ulaznice se mogu nabaviti ispred robne kuće "Boska" i u dvorani "Borik".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Magija cirkusa na ledu pred Banjalučanima

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2018

BANJALUKA - Svjetska atrakcija Moskovski cirkus na ledu predstavio se večeras po prvi put u Sportskoj dvorani "Borik" banjalučkoj publici...Spektakularni kostimi, dinamične cirkuske i akrobatske tačke ono je što je publika večeras imala priliku da vidi...Tačke na trapezu, nezamislive akrobacije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.