Izvor: Danas, 19.Feb.2024, 18:24

40 godina benda, „Pozitivne geografije“ i od prvog koncerta: Evo zašto se Bajaga čitav život bavi muzikom

Momčilo Bajagić Bajaga, uz zahvalnost svima koji su došli na njegov rođendan (19. februar), u punom u klubu Lisabon u mts Dvorani, poželeo je lep provod svima na još jednom rođendanskom jubileju - koncertu 21. aprila kojim će obeležiti 40 godina otkako su prvi put 1984. nastupili na tom istom mestu poznatom kao Dom sindikata.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momčilo Bajagić o jubileju grupe "Bajaga i instruktori": "Izdaću zbirku svojih pesama" VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, "Bajaga i Instruktori" slavi jubilarnih 40 godina postojanja, kao i rođendan osnivača ove grupe - Momčila Bajagića Bajage...Oni su tim povodom organizovali proslavu sa koje se pevač direktno uključio na TV Prva. Momčilo je otkrio koji mu je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.