Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miš u avionu, putnici u panici

Avion “British Airwaysa", poleteo je iz Londona za San Francisko sa zakašnjenjem od četiri časova, a do odlaganja je došlo zbog jednog malog miša.

Svi putnici su bili ukrcani i spremni za polijetanje kada im je posada rekla da je u avionu primjećen miš i da zbog toga avion neće moći da poleti. Svi su zato morali da pređu u drugi avion, pa su za San Francisko poletjeli tek četiri sata kasnije. Nakon slijetenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u San Francisko u srijedu, avionska posada je televiziji KGO rekla da je, uprkos odlaganju leta, većini putnika bilo drago što putuju avionom u kojem nema miša.

"British Airways" se izvinio, izrazivši zadovoljstvo što su u avionu bili "samo putnici sa dvije noge".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.