Ministar Mrkić uhvaćen u laži - poslušajte audio snimak!

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Mrkić uhvaćen u laži - poslušajte audio snimak!

Nakon što je u intervjuu "Blicu" izjavio da nema koga da pošalje na mesta ambasadora u Vašingtonu, Berlinu i Pekingu, ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić juče je izjavio da je u našim novinama "tabloidno interpretiran". Ali, zahvaljujući audio zapisu Mrkićevog intervjua sa diktafona, možete se i sami uveriti da ministar ne govori istinu. Sada su mu novinari krivi: Ivan Mrkić

Evo kako izgleda "tabloidna interpretacija" po shvatanju ministra Mrkića.

Istina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je Mrkić na naše pitanje "zašto nemamo ambasadore u Vašingtonu, Berlinu i Pekingu", doslovce odgovorio:

- (Pauza) Šta? Sada da me stavite uza zid, da pripretite ne znam čime, da kažete "koga bi ti predložio za Vašington", ja bih rekao "ne znam".

DOKAZ > Audio snimak izjave ministra Mrkića "Blicu":

Na sledeće pitanje novinarke "Blica", "šta je tu problem", Mrkić je doslovce odgovorio:

Pročitajte još Ministar Mrkić: Ubijte me, ali nemam koga da pošaljem u SAD

- Treba da nađeš stvarno kvalitetnog čoveka. Treba da bude dobra ličnost, da je obrazovan, da zna jezik savršeno, da je neko ko i voli Ameriku, a opet da je ne voli tako da zaboravi na svoju zemlju itd... Znači treba da je mnogo dobra ličnost. Ja ovde to nemam. Ende.

Zanimljivo je da je ministar Mrkić autorizovao "sporan" intervju, iz čega se da zaključiti da mu nije smetalo ono što je objavljeno u "Blicu". Takođe zna da postoji audio snimak celog intervjua, pa nije jasno zašto se sada blamira i poziva na "tabloidnu interpretaciju" kada ga je lako uhvatiti u "laguckanju".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.