Milivojević zaustavio Arsenal sa dva gola iz penala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević zaustavio Arsenal sa dva gola iz penala

Srpski fudbaler Luka Milivojević sa dva gola iz penala prekinuo je niz Arsenala od 11 uzastopnih pobeda remijem protiv njegovog Kristal Palasa 2:2 u 10. kolu engleske Premijer lige.

Kapiten Kristal Palasa pogodio je sa "bele tačke" u 46. i 83. minutu za bod u londonskom okršaju, ali i pokazao da je promašeni penal protiv Evertona samo prošlost.

Arsenal je bio na pragu identičnog podviga iz 2007. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada je zaređao rekordnih 12 trijumfa, i vodio preko Granita Džake u 51. i Pjer-Emerika Abumejanga u 56, ali je Milivojević zaustavio goste.

Fudbaleri Kristal Palasa sada su 14. na tabeli sa osam bodova, 14 manje od četvrtog Arsenala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN DVOSTRUKI STRELAC: Milivojević zaustavio Arsenal sa penala

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2018

Srpski fudbaler doneo Kristal Palasu remi u 10. kolu Premijer lige protiv "tobdžija" Srpski fudbaler Luka Milivojević sa dva gola iz penala prekinuo je niz Arsenala od 11 uzastopnih pobeda remijem protiv njegovog Kristal Palasa 2:2 u 10. kolu engleske Premijer lige.Kapiten Kristal...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.