Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i da takve treba "počisiti jer rade za ličnu korist".

Mihajlović je za Večernje novosti kazala da nikada nisu govorili imenom i prezimenom koji su ti koji rade za svoj džep, jer je to u delokrugu rada Izvršnog odbora.

"Očekujemo izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o radu funkcionera, pa će se na osnovu toga videti da li neko treba da bude sklonjen. Dakle, o imenima ćemo pričati sa Izvršnim odborom", rekla je Mihajlović.

Navela je i da premijerka Ana Brnabić ima njenu punu podršku povodom najavljenog ulaska u SNS.

Mihajlović je kazala i da misli da najavljeni bojkot dela opozicije ne može da ugrozi izborni legitimitet i dodala da u političkom smislu on nikako nije dobro rešenje za bilo koji deo opozicije, ako zaista žele dobro građanima Srbije.

"Bojkotovati i ne ulaziti u borbu za ono što želite da ostvarite pokazuje koliko ste slabi", rekla je Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i da takve treba "počisiti jer rade za ličnu korist". Članak Mihajlović: Onima koji ne rade za dobrobit Srbije nije mesto u SNS-u se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.