Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nadležni da reaguju na pretnje poslanika Dveri

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović osudila je večeras kako je navela, "napad i pretnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije, Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić".

Ona je u saopštenju pozvala nadležne da "odmah reaguju na te pretnje".

"Uvek ću reagovati i štititi sve od onih koji svoju politiku baziraju na nasilju, uvredama, klevetama i prostakluku. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ovom pretnjom smrću Dveri su još jednom pokazale kakva je politika opozicionog Saveza za Srbiju", kazala je potpredsednica Vlade Srbije a preneo njen kabinet.

Beogradski mediji preneli su večeras da je poslanik Dveri Srđan Nogo u jednom emisiji na kanalu Jutjub (You tube) kazao da predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić "treba da budu obešeni na Terazijama" ako je istina da je predsednica Vlade "već potpisala Dablinski sporazum sa EU" po kome kako je rekao, "Brisel Srbiji može isporučiti 1,2 miliona migranata".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nogo preti "vešanjem" Brnabićevoj i Vučiću zbog Dablinskog sporazuma, Mihajlović osuđuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018

Poslanik Dveri Srđan Nogo danas je u emisiji na Jutjub kanalu zapretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, što je najoštrije osudila potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović i pozvala nadležne organe da odmah reaguju na ove pretnje..."Najoštrije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predistražni postupak povodom pretnji Srđana Noga

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2018, 12:47

Povodom pretnji predsedniku i premijerki koje je uputio poslanik Dveri Srđan Nogo, Vise tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak...Povodom toga je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal uputilo policiji zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja...Podsetimo, poslanik Dveri Srđan Nogo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.