Martinović: Svi protiv Vučića, to je joj koalicija

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Svi protiv Vučića, to je "joj" koalicija

Beograd -- Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović odbacio je navode opozicije o neregularnostima pred predsedničke izbore koji su raspisani za 2. april.

Martinović je istakao da će SNS "učiniti sve da izbori proteknu demokratski i regularno", kao i da Vučić pobedi.

"Učinićemo sve da Vučić pobedi, biće teško, Vučić se bori protiv desetak kandidata", rekao je Martinović, koji očekuje i drugi krug predsdedničkih izbora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je rekao novinarima u parlamentu da opozicione kandidate Vuka Jeremića, Sašu Jankovića i Boška Obradoviće vezuje "samo mržnja prema Aleksandru Vučiću i SNS" a nazvao ih je "Joj koalicija" (Jeremić-Obradović-Janković).

"Mogli ste da čujete koliko puta su danas izrekli reč Aleksandar Vučić, a ništa nisu rekli o svom političkom i ekonomskom programu", rekao je Martinović.

Martinović je rekao da isti izborni uslovi važe za kandidata i vladajuće koalicije, kao i za kandidate opozicionih partija

On je zapitao opoziciju "kako im nije smetalo što skupština ne radi kada su se održavali predsednički izbori dok su oni bili na vlasti".

"Pokušaćemo uz pomoć naroda, a ne uz pomoć tajkuna i stranih ambasada da pobedimo na ovim izborima i da obezbedimo još više radnih mesta i bolju budućnost za svoju decu", rekao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.