Malović: Uskoro će  se znati ko stoji iza ubistva   Đinđića

Izvor: Blic, 11.Mar.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malović: Uskoro će se znati ko stoji iza ubistva Đinđića

BEOGRAD - Uverena sam da ćemo uskoro imati potpuno jasnu sliku o tome ko je i uz čiju podršku stajao iza pobune JSO, koja je bila uvertira u ubistvo prvog demokratskog predsednika vlade Srbije Zorana Đinđića, kaže za “Blic” ministarka pravde Srbije Snežana Malović.

Ona napominje da je od izuzetnog značaja da Tužilaštvo za organizovani kriminal vrlo brzo pokrene krivični postupak za pobunu JSO i političku pozadinu ubistva premijera Zorana Đinđića.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Porodica ubijenog premijera Đinđića i građani Srbije odavno čekaju odgovor ko stoji iza pobune i političke pozadine ubistva Zorana Đinđića. Srbija čeka i mora dobiti odgovor. Moramo staviti tačku na relikte Miloševićevog vremena koji su bili spremni da ubiju sve koji drugačije misle - objašnjava ministarka pravde i kaže da je uverena da Tužilaštvo za organizovani kriminal odlučno i temeljno pristupa u ovom predmetu.

Opširnije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Ispituje se uloga bivšeg šefa obezbeđenja Zorana Đinđića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.