Majka Zorana Marjanovića još nije došla u posetu sinu, a za to postoji VEOMA JAK RAZLOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Zorana Marjanovića još nije došla u posetu sinu, a za to postoji VEOMA JAK RAZLOG!

Zoran Marjanović i dalje u pritvoru

Radomir Čolaković psiholog i vanredni profesor na Filozofskom fakultetu na Palama, tvrdi da Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, jedino u zatvoru može slomiti susret sa majkom Zoricom.

Grob Jelene Krsmanović

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


To je jedan od razloga zbog kojih ga ona navodno ne posećuje. Verovatno ne bi kako psiholog tvrdi mogao da glumi ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sa njom priča šifrovano, kako to radi sa bratom i ocem.

-Majka je u porodici Marjanović glavni manipulator. Ona se zato i bavila lečenjem ljudi jer je najlakše manipulisati osobama koje imaju veliku muku. Zoranova majka je imala ogromnu ulogu u porodici jer je i mnogo zarađivala, što joj je davalo još veću slobodu i moć u porodičnoj hijerarhiji – objašnjava psiholog Čolaković.

Prema njegovim rečima, majka osumnjičenog zato i ne dolazi da vidi sina jer bi se on „rascvetao“ i poklekao, što ne bi bilo dobro ni za koga od Marjanovića. To znači da bi pod velikim uticajem emocija drugačije razmišljao i razgovarao. Čolaković tvrdi da svaki član porodice ima saznanja šta se dogodilo sa Jelenom.

Kuća Marjanovića

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


- Zoran se veoma plaši majke, ali i postoje ozbiljne indicije da se radi o određenim elementima Edipovog kompleksa. Mogu slobodno reći da cela porodica Marjanović ima poremećaje ličnosti, ali pojedinačno raspolažu velikom inteligencijom. Psihosocijalna klima u porodici obojena je navodnim natprirodnim sposobnostima majke. Slika porodice je po svemu sudeći kolektivna gluma. Oni verbalno i vizuelno pokušavaju da kod čitalaca i javnosti stvore jednu sliku, a u stvari svojim kontradiktornim izjavama i ponašanjem razotkrivaju odnose, stanje i elemente koji se mogu dovesti u vezu sa zločinom. Sve što više pokušavaju da budu savršeni u svojoj glumi, sve više razotkrivaju svoje uloge – tvrdi Čolaković.

Prema rečima stručnjaka na osnovu svega što se moglo primetiti za 17 meseci posmatrajući Marjanovićevo ponašanje i slušajući njegove rečenice, ali i njegovu navodnu nametljivost, zaključuje se da je on navodno narcisoidan čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.