Maja Gojković danas na inauguraciji predsednika Irana

Izvor: Beta, 05.Avg.2017, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković danas na inauguraciji predsednika Irana

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković predstavljaće danas Srbiju na svečanoj inauguraciji predsednika Irana Hasana Rohanija u Teheranu, saopšteno je iz kabineta predsednice Skupštine.Gojković će u Teheranu imati susrete sa Rohanijem, predsednikom parlamenta Irana Alijem Laridžanijem i sa više predsednika parlamenata drugih država, koji će prisustvovati Rohanijevoj inauguraciji, navodi se u saopštenju.Rohani je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, održanom 19. maja, i obezbedio drugi mandat na toj funkciji. Predsednik Irana je od avgusta 2013. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi mandat predsednika Irana Hasana Rohanija

Izvor: Beta, 05.Avg.2017

Predsednik Irana Hasan Rohani položio je danas zakletvu za svoj drugi mandat na otvorenoj sednici parlamenta.Rohani je rekao u obraćanju poslanicima i stranim zvaničnicima na svečanoj inauguraciji da će Iran nastaviti "put koegzistencije i interakcije sa svetom".Rohani je pobedio u prvom krugu predsedničkih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.