Mađarska sutra u ponoć uvodi novu meru, potrebna dva negativna testa

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 18:20

"Mađarska sutra u ponoć uvodi novu meru, potrebna dva negativna testa"

Za ulazak u Mađarsku sutra od ponoći uvodi novu meru, ulaz će biti moguć samo onima sa dva negativna PCR testa u poslednjih pet dana, rekao je Ivica Dačić.

"Svi oni koji nemaju dva negativna testa moraju na pregled i moraju u izolaciju od 14 dana, ali svako od njih može u roku od 48 sati da uradi dva testa i ako budu oba negativna mogu dalje", rekao je ministar spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivica Dačić u emisiji Fokus na televiziji B92.

Kako je kazao, Bosna i Hercegovina i Bugarska su otvorene za sve građane Srbije.

O putovanjima u Grčku, Dačić je rekao da Srbije i dalje nema na listama za ulazak u tu zemlju.

"Što se tiče Grčke, nema promena, sad se spominje 1. avgust, ali videćemo", kazao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVE MERE ZA GRAĐANE SRBIJE Dačić: Od sutra u ponoć za Mađarsku potrebna DVA NEGATIVNA PCR TESTA

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da su granice Bosne i Hercegovine i Bugarske u ovom momentu otvorene za građane Srbije dok, kako kaže, Mađarska sutra u ponoć uvodi novu meru - dva negativna PCR testa u poslednjih pet dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.