MUŠKARCI SAVETUJU: Kakve im žene idu na živce

Izvor: Kurir, 11.Jun.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCI SAVETUJU: Kakve im žene idu na živce

Sećate li se još uvek filma "The Ugly Truth" sa Ketrin Higl i Žerardom Batlerom u glavnim ulogama, kad on odluči da joj pomogne da osvoji muškarca, koji joj se po svemu čini kao "onaj iz snova"? A ko bolje razume muškarce nego - drugi muškarci.

Iako postoji cela paleta saveta koje bi nam dali, mi smo izabrali ona tri najvažnija koje je gospodin Batler otkrio svojoj koleginici.

1. Pametnjakovićke

Muškarci vole pametne i obrazovane žene. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << velika je razlika između pametne žene i "pametnjakovićke". Ovo poslednje je tip žene koja misli da zna apsolutno sve o apsolutno svemu. Za neka životna područja to im je itekako poželjno, ali kada su u pitanju kućne popravke, automobili i zadiranje u ostala tradicionalna "muška" područja, to im jako ide na živce.

2. Kritičarke

Žene koje večito kritikuju sve oko sebe, pa tako i svog muškarca, pri vrhu su muških popisa kakav tip žena obavezno treba izbegavati. Zašto? Zato što im takve žene ostavljaju utisak nesigurnosti, a samouverenost je uvek bila poželjna i seksi osobina.

3. Kontrol frikovi

Žene koje imaju isplanirane dane unapred i strogo se drže tog rasporeda, takođe im nisu privlačne, jer im je jasno da će takvoj morati da se u svemu prilagode, čime će i oni biti kontrolisani. A onda su tu i detalji poput jednog zamazanog tanjira u sudoperi, zašto časopisi nisu složeni po abecednom redu i slično. Jednostavno - ne!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.