Izvor: S media, 25.Okt.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod najpoznatijeg oca-monstruma: Jozef Fricl ostavio suprugu posle 55 godina

Austrijski monstrum Jozef Fricl, koji je svoju ćerku godinama držao zatvorenu u podrumskoj tamnici i napravio joj sedmoro dece, nakon 55 godina braka razveo se od supruge i to zato što ga ona nijednom nije posetila u zatvoru, prenosi AFP.

Fricl je iz zatvora svojoj supruzi Rozmari navodno slao i pisma koja je ona ignorisala i nikad mu nije odgovorila na njih.

Fricl je svoju ćerku Elizabet silovao i držao u podrumu čak 24 godine. Jedno od sedmoro dece umrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je nakon rođenja, troje ih je Fricl odgajao zajedno sa suprugom uverivši je kako je Elizabet decu ostavila na kućnom pragu i nastavila dalje da luta, a troje ih je držao zatočene zajedno sa ćerkom u podrumu. On je 2009. godine osuđen na doživotni zatvor. Njegova supruga nije optužena ni za šta, jer za zločine nije znala.

(Index.hr)

Foto: printscrn video Youtube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Austrijski monstrum" se razveo, žena ga nije posećivala

Izvor: Blic, 25.Okt.2012

Beč - "Austrijski monstrum" Jozef Fricl, koji je godinama u podrumu držao u zatočeništvu svoju ćerku, napravivši joj sedmoro dece, razveo se od svoje supruge s kojom je bio 55 godina u braku jer nije nijednom došla da ga poseti u zatvoru, prenose danas austrijski mediji...Razvod, koji je zvanično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.