MITING SNS Kombank arena puna, peva Amadeus bend (UŽIVO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITING SNS "Kombank arena" puna, peva "Amadeus bend" (UŽIVO)

U beogradskoj "Kombank areni" održava se u okviru predsedničke kampanje, miting podrške Srpske napredne stranke (SNS) predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

16.11 U iščekivanju početka konvencije

Miting još nije počeo, ali je Arena puna ljudi, na video bimu se smenjuju predizborne poruke i spotovi. Svo vreme se sa razglasa čuje pesma "Brže, jače, bolje".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />16.07 Stižu autobusi

Kako javlja "Blicov" reporter sa lica mesta, na desetine autobusa sa pristalicama SNS blokirano je na putu ka Areni. U Areni je, javlja, oko 30.000 ljudi, a napolju još oko 15.000.

15.48 Stigao i Bratislav Gašić

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić takođe nije propustio miting podrške lideru SNS.

15:42 Amadeus bend peva u Areni

Amadeus bend pred početak mitinga svira i peva pesmu "Oj Kosovo, Kosovo" i "Proleće na moje rame sleće, dok u Arenu pristižu zvanice.

15.01 Stigao Stefanović

Osim članova i simpatizera SNS, ispred Arene pristigli su i funkcioneri ove, ali i članovi drugih stranaka. Od ministara među prvima je u Arenu ušao ministar policije Nebojša Stefanović.

14: 38 Skupljaju se zvanice

Pred početak mitinga, ispred Arene bili su i Dragomir i Simon De Karić, poslanik i lider "Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović, kao i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz.

Miting ne propušta ni lider JS Dragan Marković Palma.

14.38 Gužva na Novom Beogradu

Pristalice naprednjaka već su oko 14:00 sati počele da se okupljaju oko Arene, gde su već sada stvorene velike saobraćajne gužve. Saobraćaj je ka Novom Beogradu otežan i pojačan naročito na Gazeli i Brankovom mostu.

14. 30 Nikolić, Šreder, Sijarto, Ristovski...

Prisutnima na skupu, između ostalih, obratiće se predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić, bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i lider SPS i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Takođe, govornici će biti i potpredsednik Državne Dume Ruske Federacije Petar Tolstoj i glumac Lazar Ristovski.

Nakon njih, učesnicima i gostima obratiće se i lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.