MITING PODRŠKE SNS Kombank arena puna, peva Amadeus bend (UŽIVO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITING PODRŠKE SNS "Kombank arena" puna, peva "Amadeus bend" (UŽIVO)

U beogradskoj "Kombank areni" održava se, okviru predsedničke kampanje, miting podrške Srpske napredne stranke (SNS) predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

16.07 Stižu autobusi

Kako javlja "Blicov" reporter sa lica mesta, na desetine autobusa sa pristalicama SNS blokirano je na putu ka Areni. U Areni je, javlja, oko 30.000 ljudi, a napolju još oko 15.000.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
15.48 Stigao i Bratislav Gašić

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić takođe nije propustio miting podrške lideru SNS.

15:42 Amadeus bend peva u Areni

Amadeus bend pred početak mitinga svira i peva pesmu "Oj Kosovo, Kosovo" i "Proleće na moje rame sleće, dok u Arenu pristižu zvanice.

15.01 Stigao Stefanović

Osim članova i simpatizera SNS, ispred Arene pristigli su i funkcioneri ove, ali i članovi drugih stranaka. Od ministara među prvima je u Arenu ušao ministar policije Nebojša Stefanović.

14: 38 Skupljaju se zvanice

Pred početak mitinga, ispred Arene bili su i Dragomir i Simon De Karić, poslanik i lider "Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović, kao i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz.

Miting ne propušta ni lider JS Dragan Marković Palma.

14.38 Gužva na Novom Beogradu

Pristalice naprednjaka već su oko 14:00 sati počele da se okupljaju oko Arene, gde su već sada stvorene velike saobraćajne gužve. Saobraćaj je ka Novom Beogradu otežan i pojačan naročito na Gazeli i Brankovom mostu.

14. 30 Nikolić, Šreder, Sijarto, Ristovski...

Prisutnima na skupu, između ostalih, obratiće se predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić, bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i lider SPS i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Takođe, govornici će biti i potpredsednik Državne Dume Ruske Federacije Petar Tolstoj i glumac Lazar Ristovski.

Nakon njih, učesnicima i gostima obratiće se i lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U PUNOJ ARENI: Obavezujem se... (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017

Srpska napredna stranka održala je predizborni miting u punoj beogradskoj Kombank areni. Vučić poručio: Obavezujem se svakom građaninu Srbije da nikada svoju dužnost neću shvatiti olako...Lider SNS Aleksandar Vučić popeo se na binu uz veliki aplauz pristalica i istakao da od Srbije neće ništa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.