MI VAS VOLIMO! POLICAJCI KLEKLI PRED DEMONSTRANTE: Pokazali da nisu za nasilje i ODALI POČAST Flojdu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 11:23

"MI VAS VOLIMO!" POLICAJCI KLEKLI PRED DEMONSTRANTE: Pokazali da nisu za nasilje i ODALI POČAST Flojdu (VIDEO)

Nekoliko njujorških policajaca kleklo je zajedno sa mirnim demonstrantima na trotoar i odalo poštu preminulom.

Nekoliko policajaca iz Njujorka i policajaca okruga Flint u Mičigenu kleklo je na ulicu sa demonstrantima koji protestuju zbog smrti afroamerikanca Džordža Flojda. Policajci su time želeli da iskažu solidarnost i pokažu da nisu za nasilje.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se čuti uzvici okupljenih "hvala", upućeni policiji.

Demonstranti su potom okružili policajce i zajedno sa njima klečali. Jedan od demonstranata je potom izgovarao na glas imena i drugih preminulih afroamerikanca.

Pred demonstrante je kleknuo i šerif okruga Flint u Mičigenu, koji je pred njih izašao bez oklopa i oružja i poručio im: "Ja i moji ljudi vas volimo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJA REAKCIJA POLICIJE TOKOM PROTESTA U AMERICI Učesnike demonstracija iznenadio potez nekoliko policajaca u Njujorku i Mičigenu

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

U sred protesta i nasilja koji se poslednjih dana dešavaju širom Sjedinjenih Američkih Država zbog smrti afroamerikanca Džordža Flojda, nekoliko policajaca u Njujorku i u okrugu Flint u Mičigenu kleklo je na ulicu sa demonstrantima kako bi pokazalo solidarnost i poručili da nisu za nasilje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.