MAKEDONCI ĆE U EU GOVORITI MAKEDONSKI!: Zaev izjavom zapalio internet

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 18:55

"MAKEDONCI ĆE U EU GOVORITI MAKEDONSKI!": Zaev izjavom zapalio internet

Zaev je rekao da Severna Makedonija nastavlja evropski put

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da će se ta zemlja priključiti Evropskoj uniji "tako što će Makedonci govoriti makedonski jezik".

Premijer se oglasio putem Fejsbuka, rekavši da su svi problemi, zastoji i nesuglasice prevaziđeni zbog "želje za boljim sutrašnjicom i kvalitetnijim životom", prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MIA.

Македонскиот народ секогаш бил и ќе биде со поглед напред. Сите премрежја, окупации и блокади беа надминувани и...

Posted by Zoran Zaev on Sunday, November 29, 2020

- Gledamo u budućnost, gledamo u Evropu. To je jedini put za bolju sutrašnjicu. Ostavili smo izolaciju iza sebe, jer znamo da makedonska budućnost leži u Evropi. Zbog toga, nastavljamo da radimo na rešenjima. Ovo je evropski put, ovo je makedonski put - poručio je Zaev.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pendarovski:Mala verovatnoća za skorije rešenje sa Bugarskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 14:41

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski nije optimista u vezi sa otvaranjem pregovora o članstvu u Evropskoj uniji (EU) zbog blokade koju pravi aktuelni predsednik Bugarske...Pokušaji Bugarske da za pregovaračkim stolom postave pitanje identiteta trenutno blokiraju napore Severne Makedonije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.