Izvor: Beta, 29.Nov.2020, 13:10

Lutovac: Zaštititi Radeta Panića, SNS normalizovala nasilje

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je danas da su apsolutno neprihvatljivi ton i način na koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao izjavu predsednika Sindikata lekara i famaceuta Radeta Panića da je zdravstveni sistem Srbije pukao.Vučić je u subotu odbacio tvrdnje Panića da je zdravstveni sistem pukao i dodao da bi Paniću odgovorio "brutalno" da nije predsednik države.Lutovac je u saopštenju ocenio da je Srpska napredna stranka normalizovala nasilje i učinila ga delom svakodnevnice, a da u verbalnom nasilju prednjači upravo njen predsednik Aleksandar Vučić."Svima nam je poznato kako se režim Aleksandra Vučića obračunava sa neistomišljenicima u kontrolisanim medijima, a posebno sa ljudima koji su dovoljno hrabri da javno kažu istinu o stanju stvari u Srbiji", kazao je Lutovac.Naveo je da je vreme da se tome odupre i pozvao javnost da stane u zaštitu Radeta Panića."Gospodinu Paniću i svim drugim medicinskim radnicima koji brižljivo rade posao i govore istinu poručujem samo jedno: niste sami. Tu smo da pokažemo solidarnost, da pružimo moralnu podršku, da obezbedimo pravnu zaštitu", naglasio je Lutovac.Lutovac je rekao da se ne mogu zamisliti pritisci pod kojima Panić i ostali lekari čine čuda već mesecima i spašavaju živote, ali da zato može da im se ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lutovac: Zaštititi Radeta Panića, SNS normalizovala nasilje

Izvor: Danas, 29.Nov.2020

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je danas da su apsolutno neprihvatljivi ton i način na koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao izjavu predsednika Sindikata lekara i famaceuta Radeta Panića da je zdravstveni sistem Srbije pukao.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.