Ludogorec pobedio Zvezdu, prvi poraz crveno-belih na pripremama u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2023, 18:10

Ludogorec pobedio Zvezdu, prvi poraz "crveno-belih" na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Ludogoreca rezultatom 3:2 (3:0) u prijateljskom meču u turskoj Antaliji.

Strelci za "crveno-bele" bili su Mirko Ivanić u 75. i Aleks Vigo u 90. minutu. Dva gola za Ludogorec postigao je Igor Tiago u 9. i 36. minutu, a jednom se u strelce upisao Bernard Tekpetej u 34.

Ovo je bio prvi poraz Crvene zvezde na pripremama u Turskoj. "Crveno-beli" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su do sada pobedili Lehiju Gdanjsk (3:1), Nefči (1:0), Kopar (1:0) i Dinamo Tbilisi (3:2).

Crvena zvezda će poslednji pripremni meč u Turskoj odigrati za dva dana protiv Austrije Lustenau.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi poraz Zvezde na pripremama, Ludogorec nadigrao crveno-bele

Izvor: RTS, 25.Jan.2023

Fudbaleri Ludogoreca savladali su Crvenu zvezdu sa 3:2 (3:0) u kontrolnom meču na pripremama u Antaliji. Nakon četiri pobede crveno-beli su pretrpeli prvi poraz. Trener crveno-belih Milojević nakon meča izjavio da poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama. ...

Nastavak na RTS...

Zvezda poražena od Ludogoreca

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2023

ANTALIJA - Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Ludogoreca rezultatom 3:2 (3:0) u prijateljskom meču u turskoj Antaliji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.