Ljajić uputio podršku Fejziću

Izvor: SandzakPress.net, 29.Sep.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić uputio podršku Fejziću

Sjeverni Sandžak – Ministar trgovine i telekomunikacija u srpskoj Vladi Rasim Ljajić uvjeren je da Muslimani u Crnoj Gori neće podleći pritiscima, manipulacijama sandžačkog muftije Muamera Zukorlića. Ljajić, koji je nekada bio i srpski ministar za manjinska prava, se pribojava da će djelovanje Zukorlića u Rožajama, otvaranjem škola i vrtića dovesti do podjela među Muslimanima, u džamijama, školama. Ljajić, kako prenose Vijesti, smatra da bi Vlada Crne Gore trebala da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << reisu islamske zajednice Rifatu Fejziću i ispoštuje sporazum sa islamskom zajednicom. Fejzić je nedavno optužio sandžačkog muftiju Muamera Zukorlića da “fašističkim djelovanjem” pokušava da podijeli IZCG, unese nemir u Crnu Goru i među ovdašnjim muslimanima. (Mondo)
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ljajić: Zukorlić deli muslimane i manipuliše njima!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 12:44

Ministar trgovine i telekomunikacija Vlade Srbije strahuje da će delovanje sandžačkog muftije u Rožajama, otvaranjem škola i vrtića dovesti do podela među muslimanima..Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić uveren je da muslimani u Crnoj Gori neće podleći pritiscima i manipulacijama...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.