Ljajić u Novom Pazaru: Situacija malo bolja, važno da nije bilo žrtava

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić u Novom Pazaru: Situacija malo bolja, važno da nije bilo žrtava

Potpredsednik vlade Rasim Ljajić, koji je doputovao u Novi Pazar i obišao poplavljena područja, izjavio je da je trenutna situacija malo bolja jer je kiša prestala da pada, ali je u prvom naletu voda odnela ili oštetila nekoliko mostova.

Najgroženije porodice se evakuišu, a organizovana su dežurstva za narednu noć.

- Tek treba da vidimo kakve su posledice ove elementarne nepogode posle izlivanje Jošanice i Trnavice. Više stotina kuća je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poplavljeno i ispitaće se kakva je i kolika je šteta na tim objektima - rekao je Ljajić dodajući da će opštinska komisija raditi na proceni štete na objektima koji su oštećeni.

Ljajić je dodao da je nekoliko mostova u Novom Pazaru voda potpuno odnela.

- U svakom slučaju najvažnije je da nema ljudskih žrtava da nema povređenih. Stanovništvo se iz naselja koja su ugrožena evakuiše. Mi smo tu da dežuramo večeras celu noć i narednih dana ukoliko bude bilo potrebno, posle čega ćemo videti šta može opština, šta može Vlada da uradi na saniranju štete - rekao je Ljajić.

Novi Pazar je jedna od sedam opstina u kojoj je proglašena vanredna situacija usled velikih padavina.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić u Novom Pazaru, poplave odnele mostove

Izvor: Blic, 07.Mar.2016

Potpredsednik vlade Rasim Ljajić, koji je doputovao danas u Novi Pazar i obišao poplavljena područja, izjavio je da je trenutna situacija malo bolja jer je kiša prestala da pada, ali je u prvom naletu voda odnela ili oštetila nekoliko mostova...Najgroženije porodice se evakuišu, a organizovana...

Nastavak na Blic...

Ljajić: Šteta znatno veća od očekivane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2016, 15:22

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić ocenio je danas prilikom obilaska poplavljenih naselja u Novom Pazaru da je šteta znatno veća nego što se očekivalo...Ljajić je rekao i da su se prave razmere štete na objektima i stvarima u domaćinstvima mogle videti tek kada se voda povukla i da je stanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.