Ljajić sa Rosom o povećanju trgovinske razmene Srbije i SAD

Izvor: Danas, 07.Sep.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić sa Rosom o povećanju trgovinske razmene Srbije i SAD

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa sekretarom za trgovinu SAD Vilburom Rosom, sa kojim je razgovarao o unapređenju ukupnih ekonomskih odnosa između dve zemlje i mogućnostima za povećanje obima trgovinske razmene, kao i saradnji u oblasti turizma. Članak Ljajić sa Rosom o povećanju trgovinske razmene Srbije i SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Šarovića i Pekdžan u Izmiru: Povećan izvoz u Tursku

Izvor: Capital.ba, 07.Sep.2018

SARAJEVO, Uprkos krupnim izazovima koji prate globalnu trgovinu, kolebanja i pad vrijednosti turske lire, obim razmjene roba dvije zemlje nije ugrožen a u prvih pola godine primjetan je i povećan izvoz industrijskih proizvoda iz BiH zaključeno je na sastanku ministra spoljne trgovine i ekonomskih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.