Ljajić: Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Lajić izjavio je danas da predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj koristi pretnje za političku kampanju jer nema šta drugo da ponudi.

"On nije problem Srbije, već međunarodne zajednice koja mora da reaguje na radikalizam Ramuša Haradinaja", rekao je Ljajić novinarima u Beogradu.

Ljajić je dodao da Vlada Srbije reaguje permanentno na učestale pretnje, ali racionalno i pragmatično.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Haradinaj je pre nekoliko dana rekao da će u kosovski ustav ubaciti trećinu teritorije Srbije, počev od Niša, ako Srbija iz Ustava ne izbriše preambulu o Kosovu i Metohiji.

Lider Alijanse za budućnost Kosova i nekadašnji komandant Oslobodilačke vojske Kosova zatražio je u nedelju i da se Vašington vrati na Balkan i "završi posao između Kosova i Srbije".
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ljajić: Srbija preduzima sve mere da zaštiti građane kada je reč o sajber napadima i "Plavom kitu"

Izvor: Blic, 15.Maj.2017

Povodom sajber napada koji su pogodili svet i "igre" pod nazivom "Plavi kit", ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, izjavio je danas da država preduzima sve neophodne mere za zaštitu građana i institucija..."MUP preduzima odgovarajuće mere što se tiče bezbednosti na internetu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.