Laušević dobio stalni boravak u SAD

Izvor: B92, 24.Jan.2013, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laušević dobio stalni boravak u SAD

Glumac Žarko Laušević dobio je, posle dužeg čekanja, dozvolu za stalni boravak u SAD i stekao pravo na takozvanu zelenu kartu, saznaju "Novosti".

Ovo saznanje za "Novosti" je potvrdio i Lauševićev pravni zastupnik, podgorički advokat Vladan S. Bojić.

"Da, tačna su saznanja ”Novosti”. Žarko mi je pre dva dana ispričao da mu je odobren i boravak i putovanje, koje, koliko je meni poznato, zasad ne planira. Nije se sve to dogodilo, naravno, iznenada, ali Žarko jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zna koji su njegovi dalji planovi i poslovi", rekao je Bojić.

Laušević već više od jedne decenije živi sa porodicom u Njujorku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žarku Lauševiću odobren stalni boravak u SAD

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2013

Glumac Žarko Laušević dobio je, posle više od jedne decenije čekanja, dozvolu za stalni boravak u SAD i stekao pravo na takozvanu zelenu kartu. ..Ovo saznanje za "Novosti" je potvrdio i Lauševićev pravni zastupnik, podgorički advokat Vladan S. Bojić."Da, tačna su saznanja ”Novosti”. Žarko...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.