Kukan i Flekenštajn sa vanparlamentarnom opozicijom

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukan i Flekenštajn sa vanparlamentarnom opozicijom

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn razgovarali su, u sedištu delegacije EU u Beogradu, sa predstavnicima vanparlamentarnog Pokreta slobodnih građana, a zatim su na sastanak sa njima ušli i predstavnici Saveza za Srbiju.
U toj delegaciji su predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, DS-a Zoran Lutovac i potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Narodne stranke Miroslav Aleksić.
Predstavnici DS-a, Narodne stranke i Stranke slobode i pravde juče su pojedinačno razgovrali sa Kukanom i Flekenštajnom kao parlamentarne stranke, a danas su u svojstvu predstavnika Saveza.
Do ovakvog angažmana sada već bivših ervoparlamentaraca došlo je, inače, prema nezvaničnim informacijama, na inicijativu Evropskog parlamenta, posle pisma predsednika PSG Sergeja Trifunovića Dejvidu Makalisteru, kojim je tražio posredovanje EU u dijalogu vlasti i opozicije u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kukan i Flekenštajn sa predstavnicima opozicije

Izvor: RTS, 30.Avg.2019

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn razgovarali su, u sedištu delegacije EU u Beogradu, sa predstavnicima vanparlamentarnog Pokreta slobodnih građana, a zatim su na sastanak sa njima ušli i predstavnici Saveza za Srbiju. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.