Kuburović: Prištini informacije kada ih tužilaštvo prikupi

Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuburović: Prištini informacije kada ih tužilaštvo prikupi

Ministarstvo pravde Srbije proslediće kosovskim organima tražene podatke u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića kada ih nadležno tužilaštvo prikupi, poručuje resorna ministarka Nela Kuburović.

Povodom današnje izjave kosovskog tužioca Aleksandera Ljumezija da Srbija ne sarađuje u otkrivanju identiteta počinioca ubistva Olivera Ivanovića, ministarka Kuburović ukazuje da je zamolnice kosovskih organa za dostavljanje određenih podaka u vezi sa ubistvom Ivanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ministarstvo pravde prosledilo Tužilaštvu za organozovani kriminal na dalje postupanje.

“Kada nadležno tužilaštvo prikupi tražene podatke, Ministarstvo pravde će putem pravne saradnje iste proslediti nadležnim organima na Kosovu. Kolika je iskrena volja i želja za saradnjom kosovskih organa sa nadležnim organima u Beogradu govori i to da do današnjeg dana Tužilaštvu za organizovani kriminal nije dostavljena nijedna tražena informacija, pa čak ni zapisnik sa uviđaja, posle više od dve nedelje od ubistva Ivanovića”, navela je Kuburović u pisanoj izjavi.

U odgovoru na zamolnicu iz Beograda, koje je Ministarstvo pravde dobilo, prištinski organi naveli su da su spremni na saradnju i da će zapisnik o uviđaju dostaviti u najkraćem roku, podseća ministarka uz konstataciju “toliko o njihovoj iskrenoj saradnji“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kuburović: Zamolnice kosovskih organa su prosleđene Tužilaštvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2018

Povodom današnje izjave kosovskog tužioca Aleksandera Ljumezija da Srbija ne sarađuje u otkrivanju identiteta počinioca ubistva Olivera Ivanovića, ministarka pravde Srbije Nela Kuburović je ukazala da je njeno Ministarstvo pravde Tužilaštvu za organizovani kriminal prosledilo zamolnice kosovskih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.