Kristijan Švarc-Šiling: „Ne“ EU vodi u nove sukobe

Izvor: Danas, 09.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Švarc-Šiling: „Ne“ EU vodi u nove sukobe

Postoji realna opasnost da neuspeli EU pregovori između Srbije i Kosova dovedu do otvorenog sukoba i da će to imati fatalne posledice za BiH, piše u svojoj kolumni nekadašnji visoki predstavnik u BiH Kristijan Švarc Šiling, prenosi portal Vijesti.ba. Članak Kristijan Švarc-Šiling: „Ne“ EU vodi u nove sukobe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung S11 će imati vrhunsku kameru

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Fotografske mogućnosti telefona su jedna od karakteristika na koju kupci najviše obraćaju pažnju. Većini ljudi smartfon je i glavni foto-aparat, te se proizvođači trude da posebno istaknu ove opcije. Članak Samsung S11 će imati vrhunsku kameru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Upozorenje za britanske navijače: Oprez zbog terorističkih napada, ne putujte na sever Kosova

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Vlada Velike Britanije izdala je upozorenje svojim građanima, koji planiraju da putuju u Prištinu, na fudbalsku utakmicu između Kosova i Engleske u kojem upozorava svoje navijače da budu oprezni zbog mogućih terorističkih napada, te da ne putuju u severne kosovske opštine, prenosi Insajderi. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.