Kremlj ima poruku za Srbiju: Razumemo, pod nezapamćenim pritiskom ste

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 12:30

Kremlj ima poruku za Srbiju: Razumemo, pod nezapamćenim pritiskom ste

Moskva -- Kremlj razume da je rukovodstvo Srbije pod nezapamćenim pritiskom Zapada i ceni stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je danas izjavio Dmitrij Peskov, Moskva se nada daljem uzlaznom razvoju odnosa dveju zemalja.

"U potpunosti shvatamo pritisak bez presedana kolektivnog Zapada na srpsko rukovodstvo i cenu i napore koji su potrebni rukovodstvu Srbije da izdrži ovaj pritisak do danas", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je portparol Kremlja, preneo je Tass.

On je istakao da Rusija veoma ceni ovakav stav srpskog rukovodstva i da se nada da će bilateralni odnosi nastaviti da se razvijaju uzlaznom putanjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVESNI SMO PRITISKA KOJI ZAPAD VRŠI NA BEOGRAD" Kremlj prokomentarisao budućnost srpsko-ruskih odnosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Peskov je dodao da Kremlj visoko ceni poziciju srpskog rukovodstva...Rusija neguje odnose sa Srbijom i nada se da će se oni razvijati u uzlaznom pravcu, izjavio je Dmitrij Peskov, pres-sekretar predsednika Ruske Federacije...- Mi cenimo naše odnose sa Srbijom. Oni imaju duboke istorijske korene, imaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Prva reakcija iz Kremlja nakon Vučićeve izjave da će Srbija možda morati da uvede sankcije Rusiji

Izvor: Danas, 03.Feb.2023

Kremlj razume neviđeni pritisak sa Zapada pod kojim se rukovodstvo Srbije nalazi i ceni stav predsednika Aleksandra Vučića.

Nastavak na Danas...

Kremlj: Svesni smo napora koje Srbija ulaže da se odupre pritisku Zapada

Izvor: Beta, 03.Feb.2023

Rusija u potpunosti shvata kakav pritisak Zapad vrši na Beograd i kakve napore Srbija ulaže da se odupre tom pritisku, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne zna koliko dugo će još Beograd izdržati da ne uvede sankcije Rusiji,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.