Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2020, 13:44

Komora: Nisu uhapšeni javni nego sudski izvršitelji iz Valjeva

Komora javnih izvršitelja negirala je danas da su u Valjevu uhapšena četvorica javnih izvršitelja i navela da su u pitanju sudski izvršitelji.

"Komora javnih izvršitelja želi da naglasi da se ne radi o javnim izvršiteljima - članovima Komore i lica sa poverenim javnim ovlašćenjima, već o sudskim izvršiteljima - službenicima suda", navodi se u saopštenju.

Pojedini mediji javili su ranije da je u Valjevu uhapšeno više osoba, među kojima ima i izvršitelja, koji su osumnjičeni za finansijske malverzacije, koje su sprovodili tako što su fingirali sprovođenje izvršnog postupka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Komora: Nisu uhapšeni javni izvršitelji, već sudski

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Komora javnih izvršitelja Srbije saopštava da su uhapšeni osumnjičeni da su malverzacijama oštetili više osoba za oko tri miliona dinara - sudski izvršitelji...Time su negirali da su u pitanju javni izvrštelji, članovi te komore...Komora je u saopštenju navela da su pojedini mediji preneli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.