Koalicija 27: Neophodna jača podrška EU za napredak u oblasti zaštite životne sredine

Izvor: Danas, 04.Jun.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija 27: Neophodna jača podrška EU za napredak u oblasti zaštite životne sredine

Zaštita životne sredine i dalje ne zaokuplja dovoljnu pažnju ni šire, ni stručne javnosti u Srbiji, uprkos činjenici da Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama, pokazuje gotovo zanemarljiv napredak u toj oblasti u odnosu na prošlu godinu, saopštila je danas koalicija organizacija civilnog društva "Koalicija 27". Članak Koalicija 27: Neophodna jača podrška EU za napredak u oblasti zaštite životne sredine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU apelovala na SAD da poštuju potrebe i Izraelaca i Palestinaca

Izvor: Danas, 04.Jun.2019

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker apelovao je danas na SAD da potrebe i Izraelaca i Palestinaca poštuju u svakom budućem bliskoistočnom mirovnom potezu. Članak EU apelovala na SAD da poštuju potrebe i Izraelaca i Palestinaca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.