Kina: Autobus se zakucao u zid tunela, 36 mrtvih

Izvor: B92, 11.Avg.2017, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Autobus se zakucao u zid tunela, 36 mrtvih

Najmanje 36 osoba je poginulo, a 13 je povređeno kada je autobus udario u zid tunela na autoputu na severu Kine, objavili su kineski državni mediji.

Nesreća se dogodila noćas u provincini Šandži, pošto je autobus krenuo iz Ccengdua u provinciji Sečuan ka gradu Lujang, javila je Sinhua pozivajući se na lokalne vlasti.

Povređeni su smešteni u bolnice, prenosi AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina: Najmanje 36 poginulih u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2017

Najmanje 36 osoba je poginulo, a 13 je povređeno kada je autobus udario u zid tunela na autoputu na severu Kine, objavili su danas kineski državni mediji...Nesreća se dogodila noćas u provinciji Šandži, pošto je autobus krenuo iz Čengdua u provinciji Sečuan ka gradu Lujang, javila je Sinhua...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.