Karavan Najlepših narodnih pesama ipak u Kosovskoj Mitrovici 12. septembra

Izvor: RTS, 11.Sep.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karavan "Najlepših narodnih pesama" ipak u Kosovskoj Mitrovici 12. septembra

Pored svih prepreka i problema na administrativnom prelazu Jarinje, koncert karavana "Najlepše narodne pesme", a ujedno i koncert kojim se obeležava 95 godina postojanja Radio Beograda biće održan 12. septembra u Kosovskoj Mitrovici.
Posle 25 sati čekanja na prelazu Jarinje, danas u šest posle podne konvoj sa tehničkom opremom, radnicima RTS-a i Stage System-a ušao je na teritoriju Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Metohije.

I pored uredno dostavljene dokumentacije za svu tehničku opremu i poštovane procedure, kosovska administracija uporno je odbijala da propusti naša vozila. Tek zahvaljujući dobroj volji i angažovanju dve žene, direktorke JP mreže "Most" i ministarke lokalne samouprave u kosovskoj vladi, konvoj RTS-a je ušao na teritoriju Kosova i Metohije.
Nadamo se da će uprkos ovom neočekivanom kašnjenju naša ekipa obezbediti sve tehničke preduslove da se koncert uspešno održi.

Na sutrašnjem koncertu u Kosovskoj Mitrovici, sa početkom u 21 čas, uz Narodni orkestar RTS-a će nastupiti Snežana Đurišić, Radiša Urošević, Čeda Marković, Danka Stojiljković, Nevena Božović, Ranko Šemić, kao i pevači iz Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPILOG DRAME NA JARINJU: Karavan RTS-a ipak na Kosovu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019

Nakon 25 sati....Pored svih prepreka i problema na administrativnom prelazu Jarinje koncert karavana "Najlepše narodne pesme", a ujedno i koncert kojim se obeležava 95 godina postojanja Radio Beograda biće održan 12. septembra u Kosovskoj Mitrovici...Posle 25 sati čekanja na prelazu Jarinje, danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Posle 25 sati čekanja i problema na Jarinju, karavan "Najlepših narodnih pesama" večeras u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Sep.2019, 09:21

Pored svih prepreka i problema na administrativnom prelazu Jarinje, koncert karavana "Najlepše narodne pesme", a ujedno i koncert kojim se obeležava 95 godina postojanja Radio Beograda biće održan 12. septembra u Kosovskoj Mitrovici...Posle 25 sati čekanja na prelazu Jarinje, danas u šest posle...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.