Kapetan Dragan na slobodi! Vasiljković jutros pušten iz hrvatskog zatvora

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetan Dragan na slobodi! Vasiljković jutros pušten iz hrvatskog zatvora

Vasiljkovića su u Lepoglavi u ranim jutarnji satima preuzeli policajci koji su ga prebaciti do graničnog prelaza Bajakovo gde je oko 9,30 sati proteran iz Hrvatske IZ lepoglavskog zatvora danas rano ujutro pušten je Dragan Vasiljković, poznat i kao kapetan Dragan, koji je potom i proteran iz Hrvatske.Vasiljkovića su u Lepoglavi u ranim jutarnji satima preuzeli policajci koji su ga prebaciti do graničnog prelaza Bajakovo gde je oko 9,30 sati proteran iz Hrvatske na osnovu rešenja o zabrani ulaska i boravka na području EU u trajanju od 20 godina.(informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV GEST DELIJA! Navijači Zvezde pozdravili oslobađanje kapetana Dragana iz zatvora! FOTO

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Iz zatvora Lepoglava u Hrvatskoj rano jutros pušten je Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, koji je potom i proteran iz te zemlje. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.