Kao u HOROR FILMU! Krokodil iskočio iz jezera i ZGRABIO sveštenika, zatim je usledila borba NA ŽIVOT I SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao u HOROR FILMU! Krokodil iskočio iz jezera i ZGRABIO sveštenika, zatim je usledila borba NA ŽIVOT I SMRT

"Krstio je prvu osobu i prešao je da krsti drugu"

Krokodil je napao i usmrtio protestantskog sveštenika dok je obavljao krštenje u blizini jezera na jugu Etiopije, javili su svetski mediji.

Napad se dogodio u nedelju ujutru dok je sveštenik Došo Ešet izvodio ceremoniju krštenja oko 80 ljudi u gradu Arba Minč, preneo je BBC.

Stanovnici i policija rekli su da je krokodil iskočio iz vode tokom ceremonije krštenja i napao sveštenika. On je umro od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teških povreda leđa, ruku i nogu.

- Krstio je prvu osobu i prešao je da krsti drugu. Iznenada, krokodil je iskočio iz jezera i zgrabio sveštenik -  rekao je za BBC očevidac Ketema Kairo.

Meštani su ribarskim mrežama sprečili krokodila da odnese sveštenikovo telo. Policija je saopštila da je krokodil pobegao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.