Kameronov čovek silovao tinejdžerku

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameronov čovek silovao tinejdžerku

London -- Potpredsednik Konzervativne partije britanskog premijera Dejvida Kamerona, Alan Luis, uhapšen je pošto je optužen za silovanje tinejdžerke.

Luis (75) je uhapšen u Londonu, pošto ga je jedna žena optužila da ju je silovao 60-ih godina prošlog veka, u Mančesteru, dodaje se u saopštenju policije.

Luis je poznat i kao milioner koji se obogatio preko svog lanca odeće "Krombi", a Kameron ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio za potpredsednika stranke 2010.

Takođe, kraljica Elizabeta II, odlikovala ga je za doprinos poslovanju u Velikoj Britaniji, preneo je Frans pres. Luis je uhapšen uoči godišnje konferencije Konzervativne stranke u Mančesteru, koja traje od sutra do srede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanija, uhapšen čelnik konzervativaca

Izvor: RTS, 28.Sep.2013

Uhapšen potpredsednik Konzervativne partije Alan Luis, pošto je optužen za silovanje tinejdžerke, saopštila je britanska policija. Luis je poznat kao milioner koji se obogatio preko svog lanca odeće "Krombi"...Potpredsednik Konzervativne partije britanskog premijera Dejvida Kamerona, Alan Luis,...

Nastavak na RTS...

Zbog silovanja uhapšen potpredsednik Kameronove stranke

Izvor: Blic, 28.Sep.2013

Potpredsednik Konzervativne partije britanskog premijera Dejvida Kamerona, Alan Luis, uhapšen je pošto je optužen za silovanje tinejdžerke, saopštila je danas britanska policija...Luis (75) je uhapšen u Londonu, pošto ga je jedna žena optužila da ju je silovao 60-ih godina prošlog veka, u Mančesteru,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.