Kako će biti tek kada se izbori raspišu Brnabić skrenula pažnju na sve intezivnije napade na Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:43

"Kako će biti tek kada se izbori raspišu" Brnabić skrenula pažnju na sve intezivnije napade na Vučića

Poverenica beogradskog odbora istakla je da je jasno da će se svi ujediniti protiv Aleksandra Vučića i SNS

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić danas je razgovarala sa članovima, aktivistima i sa građanima Zvezdare, kojima je skrenula pažnju na sve intenzivnije napade na predsednika Vučića i njegovu porodicu, podsetivši na poslednji u nizu gde je Ðilasov novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psovao majku predsedniku.

- Svedoci ste i sami da se napadi pojačavaju kako se izbori bliže. Ako je danas ovako zamislite kako će biti kada se izbori raspišu. Zato je važno da stranka bude jedinstvena, jedino zajedno možemo da se odupremo pritiscima koji dolaze sa svih strana - rekla je Brnabić.

da će se svi ujediniti i boriti za vlast po svaku cenu, a u nedostatku političkog programa i ideje psovaće majke i očeve, pretiće braći i deci, udaraće svim silama na porodicu u nameri da oslabe Vučića i destabilizuju Srbiju.

- Za razliku od te vulgarne i nasilne samoproklamovane elite, iza svakog od nas u SNS-u stoje rezultati. Važno je da budemo svakodnevno u direktnoj komunikaciji sa građanima i da ih podsećamo na sve ono što smo uradili - rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima Srpska napredna stranka se radom i rezultatima bori za Srbiju i za interese svih svojih građana.

- Rad i rezultati su naš odgovor na laži i provokacije onih političara koji su priliku da urade nešto za svoj narod proćerdali puneći svoje džepove - zaključila je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Svi će se ujediniti protiv Vučića i SNS, psovaće majke i očeve

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021

Jasno je da će se svi ujediniti protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, ujediniće se i boriti za vlast po svaku cenu, a u nedostatku političkog programa i ideje psovaće majke i očeve, udaraće svim silama na porodicu u nameri da oslabe Vučića i destabilizuju Srbiju, rekla je članica...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.