KO DIRNE GRANICE KOSOVA, OTVORIO JE GROB: Haradinaj sa svetog srpskog mesta poslao pretnje Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KO DIRNE GRANICE KOSOVA, OTVORIO JE GROB": Haradinaj sa svetog srpskog mesta poslao pretnje Srbiji!

Haradinaj je podvukao da je rat iz 1998-1999. godine uz pomoć NATO-a, predvođen SAD kojima je tzv. Kosovo kako je rekao zahvalno, ostvario deo prava Albanaca koji su bili taoci hiljadama godina

Takozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je u Dečanima da je neprijatelj onaj ko dovodi u pitanje granice tzv. Kosova.

- Ako neko otvori pitanje granice onda otvaramo i grobove onih zbog kojih smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde, otvaramo njihove rane i stradanja. Onaj ko odvede u pitanje ove granice je neprijatelj (tzv.) Kosova - kazao je Haradinaj.

Ističući da je 11. godišnjica proglašavanja nezavisnosti tzv. Kosova započela u Dečanima, Haradinaj je rekao da to mesto to i zaslužuje.

- Dečani i ovaj deo Dukađinija (Metohija) ima zasluge za slobodu naše zemlje, nezavisnost - kazao je Haradinaj, a preneo njegov kabinet.

.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.