Jovanović: Na izborima će biti kažnjena pohlepa SNS-a

Izvor: RTS, 05.Mar.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Na izborima će biti kažnjena pohlepa SNS-a

Saopštenje SNS-a, koje je, povodom izborne konvencije Vuka Jeremića u Čačku, potpisao potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov, "govori o panici u vladajućoj stranci od buđenja naroda i sveopšte želje za promenama", ukazuje u saopštenju portparol Jeremićevog tima Nikola Jovanović.
Građani žive u sve većem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << siromaštvu i ekonomskoj neizvesnosti, dok se klika na vlasti bahati i bogati, ocenio je Jovanović i Jovanova nazvao "preletačem".
Sam MMF potvrđuje da su plate u Srbiji "bedno niske", podseća Jovanović i napominje da u SNS "ne čuju vapaj svog naroda, već tvrde "da ih je sramota kako nam dobro ide".
Ne zanima ih odlazak 70 hiljada radno sposobnih ljudi iz Srbije samo u 2016, nego tvrde da prolazimo kroz "zlatno doba", dodao je Jovanović i predvideo da će na izborima biti "kažnjena bahatost, bezobrirnost i pohlepa čelnika SNS".
Izbor Jeremića za predsednika će označiti kraj pogubne ekonomske politike i početak brzog razvoja zemlje, zaključio je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA JOVANOVIĆ: Vlast je u panici od buđenja naroda JOVANOV: Vuk ne menja ćud

Izvor: Kurir, 05.Mar.2017

...Građani žive u sve većem siromaštvu i ekonomskoj neizvesnosti, dok se klika na vlasti bahati i bogati, ocenio je on i Jovanova nazvao "preletačem" Sam MMF potvrdjuje da su plate u Srbiji "bedno niske", podseća Jovanović i napominje da u SNS "ne čuju vapaj svog naroda, već tvrde "da ih je...

Nastavak na Kurir...

Jovanović: Vlast se plaši buđenja naroda

Izvor: Blic, 05.Mar.2017

Iz tima Vuka Jeremića poručili su danas da se vlast plaši "buđenja naroda i sveopšte želje za promenama"...Portparol Jeremićevog tima Nikola Jovanović je u odgovoru potpredsedniku SNS Milenku Jovanovu koji je rekao da se Jeremić ne kandidudje da bi bilo šta dobro učinio za narod niti će dovesti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.