Joksimović: Srbija otvara poglavlje 9 u pregovorima sa EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Srbija otvara poglavlje 9 u pregovorima sa EU

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da treba da otputuje u Brisel radi otvaranja poglavlja 9 u pregovorima sa Evropskom unijom (EU).

Ona je za agenciju Beta rekla da će u Brisel otputovati u četvrtak.

Poglavlje 9 odnosi se na finansijske usluge.

Srbija je do maja 2019. otvorila 16 od 35 poglavlja.

Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas borave u Užicu u okviru kampanje zaštite životne sredine "Pogledaj oko sebe", povodom manifestacije "EU zeleni dan".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joksimović: Otvaramo poglavlje o financijskim uslugama s EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2019

Ministarka zadužena za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović izjavila je danas da treba da otputuje u Brisel radi otvaranja poglavlja 9 u pregovorima sa Evropskom unijom (EU). Ona je za agenciju Beta rekla da će u Brisel otputovati u četvrtak. Poglavlje 9 odnosi se na finansijske usluge. Srbija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.