Izvor: Beta, 13.Jun.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanka proglasila muža mrtvim, a on joj došao kući

Jedna Japanka je nekog davljenika identifikovala kao svog nestalog muža, ali joj je muž sada, godinu dana kasnije, živ i zdrav došao kući.Tokijska policija je danas saopštila da je telo nadjeno juna 2017. godine u jednoj reci bio neki drugi nestali čovek.To telo je posle "pozitivne" identifikacije žene i dva rodjaka predato njihovoj porodici, a da je to bila greška ispostavilo se ovih dana kada je žena obavestila policiju da se njen nestali muž ipak vratio kući.Policija nije saopštila gde je on bio čitavu godinu i šta je radio.Pepeo u medjuvremenu kremiranog tela davljenika biće dat njegovoj porodici.Policija se izvinila zbog greške i obećala preduzimanje mera da se to ne bi ponovo dogodilo.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KREMIRALI GA, PA SE POSLE GODINU DANA VRATIO KUĆI: Japanku umalo nije šlog strefio kad je videla mrtvog muža na vratima

Izvor: Kurir, 13.Jun.2018

Jedna Japanka je nekog davljenika identifikovala kao svog nestalog muža, ali se šokirala kada joj je muž, posle godinu dana, živ i zdrav došao kući.

Nastavak na Kurir...

Japanka proglasila muža mrtvim, a on joj došao kući

Izvor: B92, 13.Jun.2018

Jedna Japanka je nekog davljenika identifikovala kao svog nestalog muža, ali joj je muž sada, godinu dana kasnije, živ i zdrav došao kući...Tokijska policija je danas saopštila da je telo nadjeno juna 2017. godine u jednoj reci bio neki drugi nestali čovek...To telo je posle "pozitivne" identifikacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.