Iz Haga svakog minuta čekamo presudu: A Darko Mladić OČEKUJE da će njegov otac biti SLOBODAN ČOVEK

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Haga svakog minuta čekamo presudu: A Darko Mladić OČEKUJE da će njegov otac biti SLOBODAN ČOVEK

U toku je izricanje presude nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću

U Hagu je u toku izricanje prvostepene presude nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću. Sin Ratka Mladića, Darko znao je da će se njegov otac pojaviti danas u sudnici.

Pročitajte i:

Darko Mladić kaže da najveći pritisak dolazi iz sedišta NATO-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je okrivio sve naše generale i napravio haos na Balkanu samo da bi ostvario uticaj na tom delu Evrope.

On očekuje da će njegov otac biti oslobođen.

- Insistirao je da se pojavi pred Sudom i da će svaku odluku stojički podneti kao što to dolikuje svakom Srbinu koji je branio svoju otadžbinu. Odbrana je pokazala da nije kriv, ali je bilo teško da se bori protiv medijske kampanje sa Zapada i diplomatskih pritisaka koji traju godinama unazad - rekao je Darko Mladić.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić o presudi Mladiću: Svi smo znali šta će da bude ishod

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2017

Svi smo znali da će to da bude ishod, ne postoji nijedan čovek odavde da to nije znao, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući izrečenu presudu Ratku Mladiću. Dodao je da nije slušao izricanje presude jer je bio na postavljanju kamena temeljca za početak gradnje nove zgrade...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.