Ištvan Pastor ponovo izabran za lidera Saveza vojvođanskih Mađara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2023, 22:26

Ištvan Pastor ponovo izabran za lidera Saveza vojvođanskih Mađara

Na izbornoj skupštini Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) 20. maja je za predsednika te stranke ponovo izabran Ištvan Pastor, na mandatni period od još četiri godine, prenosi Beta. Pastor je na čelu stranke od 2007. godine, i ovo će mu biti peti mandat.   "Tokom narednih godina spremni smo da ponesemo sav teret, kako bi stranka i zajednica ostale i bile barem u onoj formi u kakvoj su sada. To neće biti lako, jer mislim da je svet danas puno složeniji, ima više izazova i opasnosti nego u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ištvan Pastor ponovo izabran za predsednika Saveza vojvođanskih Mađara

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2023

Na izbornoj skupštini Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) danas je za predsednika te stranke ponovo izabran Ištvan Pastor, na mandatni period od još četiri godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.