Hitno sleteo boing 777

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 09:59

Hitno sleteo boing 777

Moskva -- Avion tipa boing 777 danas je prinudno sleteo na aerodrom u Moskvi zbog problema sa motorom, javila je agencija Frans pres.

Tokom kargo leta iz Hongkonga za Madrid otkrivena je neispravnost senzora za upravljanje motorom.

Posada aviona kompanije "Rossiya" odlučila je da avion prinudno sleti u Moskvu. Sajtovi za praćenje avio saobraćaja potvrdili su da je reč o avionu tipa boing 777. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pre nedelju dana boing 777-200 kompanije "United Airlines" po poletanju se vratio na aerodrom u Denveru pošto je primećen kvar na desnom motoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI INCIDENT: Hitno sleteo boing 777

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021

 Avion tipa boing 777 danas je prinudno sleteo na aerodrom u Moskvi zbog problema sa motorom, javila je agencija Frans pres...Tokom kargo leta iz Hongkonga za Madrid otkrivena je neispravnost senzora za upravljanje motorom...Posada aviona kompanije "Rossiya" odlučila je da avion prinudno sleti u Moskvu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.