Han u Beogradu na večeri sa Vučićem

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han u Beogradu na večeri sa Vučićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i komesar EU za proširenje i susedstvo Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu na radnoj večeri.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Na radnoj večeri sa Hanom pred sutrašnju ceremoniju otvaranja novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj u Novom sadu, obnovljenog sredstvima EU", napisao je na svom Tviter nalogu predsednik Vučić.

Han je doputovao u Beograd nešto ranije večeras, a dočekao ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.

Vučić o kompromisu, a Han "nije Kosovo sve"

Evropska komisija je danas saopštila da će Han sutra zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem otvoriti Žeželjev most kod Novog Sada.

U EK ocenjuju da je Žeželjev most ključna karika trans-evropske mreže koja će omogućiti bolju navigaciju duž Dunava, obnoviti putni i železnički saobraćaj i doneti novu dinamiku regionalnoj saradnji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.